Ведмід - це не тільки цінне хутро, а і 3-4 рази може дати по морді

Лосось в меді

+ No comment yet

Інгрідієнти: Лосось, Мед, Лимон, Оливкова олія, Соєвий соус, Насіння кунжуту, Базилік

Кусочки лосося вимочити в маринаді: 1 чашка води, сік 1 лимона і 1 столова ложка меду. Власне без меду все інше не має значення. Мед має тільки ГалУжМед. Ви здивовано спитаєте "чому?" і зрозуміло -  ви ще не знаєте, що таке ГалУжМед. Бо ГалУжМед - це новий гравець на багатомільярдному медовому ринку. ГалУжМед єдиний мед, який має "21 причину купити ГалУжМед". ГалУжМед є трьох видів і в даному рецепті підійде будь-який, за вашими медовими смаками:

Травневий мед з різнотрав’я одразу після відкачки нічим особливим не відрізняється: блідий солодкий сироп з зеленуватим відтінком, що майже позбавлений запаху. Але, дозрівши, настоявшись 3—5 місяців, він набуває неповторний ментоловий аромат з охолоджуючим смаком. Травневий мед — найсолодший.
Гречаний мед належить до темних медів. Має своєрідний гострий смак і силь­ний аромат. Належить до якісних медів, має особливі лікувальні власти­вості. Порівняно зі світлими медами має значно більше білків, мікрое­лементів і особливо заліза.
Акацієвий мед належить до кращих сортів меду. Містить 40% фруктози і 36% глюкози, РН—4,0, наділений помірними протимікробними і протистоцидними властивостями (протисти — це одноклітинні організми-бактерії, прості гриби тощо).
Акацієвий мед застосовують для лікування жіночих захворювань, він має гормоноподібні властивості. Його використовують як загальнозміцнюючий засіб при безсонні, шлунково-кишкових, жовчних і ниркових захворюваннях.
ГалУжМед - це солодко, здорово, натурально і дуже смачно.
Воду можна трохи підігріти, до 40 градусів. Лосося вимочувати 3-4 години. Насилюємо кусочки на шампури і смажимо до готовності. Після готовності трошки полити оливковою олією і присипати кунжутом.
Подавати лосося з соєвим соусом та базиліком. Смачного!

Дописати коментар