- Ухти, яка будівля.- Що тут було?
- Це готель "Закарпаття".
- 0_о він робочий?
В неділю 21 лютого день спробував розпочатися із зустрічі гостей з Івано-Франківська, а саме @landike & @VivaNatalya. Зустріти я їх зустрів, але день почався вже на квартирі з "Піно Нуар" 2009 р. :) Вони казали, що приїхали на #uzhtwevent, та мене не проведеш ібо добре знаю, що істина у вині.
Враженнями від Ужгорода ділитися не буду(це місія гостей), та приємно було бачити їх цікавість і захват від підсніжників(там зима), старовинних вуличок, річки, замку, вина...
О, вина!
На дегустацію в "Шардоне" вирішили піти ще до відвідин замку. Логічно.
Під час сніданку ми переглядали відеоблог найкращого сомельє Олексія Дмитрієва. Тому не дивно, коли наша симпатична сомельє заговорила про аромат, ми зразу ж згадали про Олексія. У нас від сили 3-4 аромати вдавалося побачити у вині. Почали фантазувати, які б реальні і нереальні аромати придумав Олексій:). Кожне вино заїдалося сиром(закарпатським, спеціальним для дегустацій), щоб перебити смак. Це йому чудово вдавалося, смак ще такий собі(мені подобається), а запах... Вино смачне і діє добре, тому коли в кінці прозвучало: "Від цього сиру тхне собакою..." нижче представлена пародія не заставила себе довго чекати:)
Ласкаво просимо! ;)

Дмитрієв:) Ви молодці, мені дуже сподобалася ваша дегустація!!
ВідповістиВидалитиДякую!
ВідповістиВидалитиДалі буде ;)